Πως Να Μεταφράζεις Αυτόματα Ιστοσελίδες

//Πως Να Μεταφράζεις Αυτόματα Ιστοσελίδες

Πως Να Μεταφράζεις Αυτόματα Ιστοσελίδες

Σε αυτό είναι κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει η χρήση του Google Chrome ως πρόγραμμα περιήγησης του ιστού.

Ο Google Chrome υποστηρίζει την αυτόματη μετάφραση οποιασδήποτε ιστοσελίδας στη γλώσσα της επιλογής μας.

Αυτό γίνεται πραγματικότητα με τη βοήθεια του Google Translate.

Έτσι, με τη συνεργασία αυτών των δύο προϊόντων της Google, μπορούμε να έχουμε μεταφρασμένη στη γλώσσα μας οποιαδήποτε ιστοσελίδα.

Πως όμως θα γίνει αυτό;

Αφού χρησιμοποιήσουμε τον Google Chrome για να περιηγηθούμε σε μια Αγγλική ιστοσελίδα, κάνουμε δεξί κλικ με το ποντίκι σε κάποιο κενό χώρο της ιστοσελίδας αυτής. Στο μενού που θα εμφανιστεί μπροστά μας κάνουμε κλικ στο Μετάφραση σε Ελληνικά.

Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, διαπιστώνουμε πως ολόκληρη η ιστοσελίδα έχει μεταφραστεί στην Ελληνική γλώσσα.

Εάν θέλουμε αυτό να γίνεται αυτόματα, κάθε φορά που επισκεπτόμαστε μία ιστοσελίδα γραμμένη σε αυτή την γλώσσα, τότε θα πρέπει να κάνουμε και κάτι άλλο…
Αφού έχει μεταφραστεί η ιστοσελίδα στα Ελληνικά, διαπιστώνουμε μια μπάρα στο επάνω μέρος. Σε αυτή την μπάρα θα κάνουμε κλικ στο Επιλογές και θα επιλέξουμε Να γίνεται πάντα μετάφραση των Αγγλικά στα Ελληνικά.

Με αυτό τον τρόπο όλες οι ιστοσελίδες που επισκεπτόμαστε στην Αγγλική γλώσσα θα μεταφράζονται αυτόματα στα Ελληνικά, μέσω του Google Translate.

Βέβαια, μην περιμένεις πως αυτή η αυτόματη μετάφραση θα είναι 100% αξιόπιστη.
Μπορούμε όμως να την χρησιμοποιήσουμε ως οδηγό για να βγάλουμε νόημα όταν πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσουμε κάποιο κείμενο που είναι γραμμένο σε μια άγνωστη γλώσσα.

By |2017-08-17T10:35:02+00:00Ιούλιος 31st, 2012|Μεταφραστικό γραφείο|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πως Να Μεταφράζεις Αυτόματα Ιστοσελίδες

About the Author: